Zoeken
Saskia Noort - Huidpijn

Huidpijn

Saskia Noort

Het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe
Bestel nu
Omschrijving

Huidpijn is Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Tijdelijk is Huidpijnverkrijgbaar als unieke Limited edition met roze op snee.

Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden.

Huidpijn is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt. Saskia Noort weet opnieuw als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het BN'erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde.

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar thrillers werden tot nu toe meer dan 2,7 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk verschijnt in vijftien landen en is bewerkt voor televisie, film en theater. Ze is door het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs geëerd met de Meesterprijs voor haar gehele oeuvre.

Fragment

Edities & Details
Audio download: Huidpijn - Saskia Noort
ISBN: 9789044367966
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 24-09-2023
Prijs: € 12,99

Bestel

Paperback: Huidpijn - Saskia Noort
ISBN: 9789026331398
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 05-07-2016
Prijs: € 19,99
Omvang: 230 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Voorlezer: Carly Wijs NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie
Boeken
Saskia Noort - Debet
Saskia Noort
Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Saskia Noort voor het laatste nieuws