Zoeken
Op 27 februari verschijnt de graphic novel van 'Terug naar de kust' bij The House of Books
Twintig jaar na Saskia Noorts succesvolle debuut Terug naar de kust verschijnt nu de graphic novel, met illustraties van haar zoon Mathieu Schellekens. Het boek verschijnt op 27 februari, maar is nu al te reserveren.

Op 27 februari verschijnt de graphic novel van 'Terug naar de kust' bij The House of Books

Gepubliceerd op 1 februari, 2024 om 10:18, aangepast op 1 februari, 2024 om 10:34

Aan het einde van deze maand verschijnt de graphic novel van Terug naar de kust. Twintig jaar na het succesvolle debuut van Saskia Noort verschijnt nu de graphic novel, geïllustreerd door Saskia's zoon, Mathieu Schellekens. Ahmad Resh schreef het scenario.

Over Graphic novel Terug naar de kust:
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met de dood bedreigd, kennelijk vanwege haar levensstijl en de gepleegde abortus. Het is het begin van een zenuwslopend kat-en-muisspel. Om zichzelf en vooral haar kinderen in veiligheid te brengen, besluit Maria onder te duiken bij haar zus Ans, die nog altijd in hun ouderlijk huis aan zee woont. Daar wordt Maria geconfronteerd met jeugdherinneringen die ze liever zou vergeten. En terwijl haar dierbaren aan haar geestelijke gezondheid beginnen te twijfelen, komt haar belager steeds dichterbij...
 

Boeken
Saskia Noort - Terug naar de kust
Saskia Noort

20 jaar na het verschijnen van Saskia Noorts debuut, nu een graphic novel

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Saskia Noort voor het laatste nieuws