Zoeken
'De nazaten' van Saskia Noort in de top 5 van De Bestseller 60 in week 27
De bloedstollende nieuwe thriller staat deze week op nummer #4

'De nazaten' van Saskia Noort in de top 5 van De Bestseller 60 in week 27

Gepubliceerd op 6 juli, 2023 om 14:41, aangepast op 6 juli, 2023 om 14:46

Op 22 juni verscheen hij dan eindelijk, de nieuwe, zinderende thriller van Saskia Noort. De nazaten is, na de bestsellers De eetclub en Debet, het spectaculaire sluitstuk van dit drieluik.

Tien jaar na het uiteenvallen van de eetclub is Karen Brouwer terug en blijken er banden te zijn die niet zomaar verbroken kunnen worden. De nazaten kwam vorige week, na pas één volledige verkoopdag, al binnen op nummer #27 in De Bestseller 60 en stijgt deze week dus maar liefst 23 plekken.

Afgelopen donderdag 29 juni werd De nazaten feestelijk gelanceerd in Bergen aan Zee, waar het allemaal begon. Saskia vierde hier namelijk haar twintigjarig schrijversschap. Strandtent Mrs.Hemingway’s kleurde voor deze gelegenheid helemaal rood. Antoinnette Scheulderman interviewde Saskia over twintig jaar schrijverschap en de terugkeer van hoofdpersonage Karen Brouwer. Hierna werd Saskia verrast door haar dochter Julia met een bijzonder jubileumlied en ontving ze uit haar dochters handen het eerste, officiële exemplaar van De nazaten. Na het officiële gedeelte was het tijd om te feesten, er werd tot diep in de nacht gedanst op de happy housetunes van dj duo Döppelgang. 

Boeken
Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Saskia Noort voor het laatste nieuws