Zoeken
Duitse editie van 'Bonuskind' en meer Saskia Noort-nieuws
Deze zomer verschijnt de Duitstalige editie van Bonuskind, op 29 juli. En er is nog meer Saskia Noort-nieuws: Stromboli wordt verfilmd én is nu in Engelstalig e-book beschikbaar.

Duitse editie van 'Bonuskind' en meer Saskia Noort-nieuws

Gepubliceerd op 20 juli, 2021 om 14:44, aangepast op 15 april, 2022 om 10:50

Deze zomer alleen maar goed nieuws voor Saskia Noort: vorige maand verscheen Bonuskind al in midprice-editie. Eind deze maand, op 29 juli, zal de Duitstalige editie van deze thriller van de 'Niederländschen Königin der Spannung' bij Europa Verlag verschijnen.

Daarnaast werd onlangs bekend dat Stromboli verfilmd gaat worden. Filmproducent Levitate Film ontving hiervoor een realiseringsbijdrage van het Nederlands Filmfonds. Het scenario van de boekverfilming wordt geschreven door Roos Ouwehand en Paula van der Oest. De regie is in handen van Michiel van Erp, bekend van o.a. RAMSESNiemand in de stad en de mini-serie I.M. Binnenkort zal de rest van de cast bekendgemaakt worden.

Daarnaast is nu ook de Engelstalige editie van Stromboli als e-book beschikbaar.

Boeken
Saskia Noort - Bonuskind
Saskia Noort

'Een verhaal dat je het liefst in één ruk uitleest. Een puike thriller.' **** De Telegraaf

Saskia Noort - Stromboli
Saskia Noort

After her collapsed marriage a successful writer decides to go on retreat with a guru. But even there the past catches up with her.

Saskia Noort - Stromboli
Saskia Noort

Een schrijfster gaat na haar gestrande huwelijk in retraite bij een goeroe op een idyllisch eiland. Maar ook daar laat het verleden haar niet met rust.

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Saskia Noort voor het laatste nieuws