Zoeken
Saskia Noort te gast bij Koffietijd
Op donderdag 10 mei was Saskia Noort te gast bij Koffietijd, waar ze uitgebreid vertelt over haar nieuwe roman Stromboli.

Saskia Noort te gast bij Koffietijd

Gepubliceerd op 11 mei, 2018 om 00:00, aangepast op 15 april, 2022 om 10:49

Terug kijken doe je hier.

Over Stromboli:

Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig verslag doen van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan ettert al jaren een dagelijks leven vol afgunst, wrok en zelfs geweld. Na weer een nachtelijke uitbarsting is het genoeg: Sara besluit Karel te verlaten.

Al snel komt Sara alleen te staan - niemand wil nog iets met haar te maken hebben. Om haar leven weer op de rails te krijgen boekt ze een retraite op het idyllische Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Onder leiding van een wereldvermaarde goeroe geeft ze zich met een bont gezelschap lotgenoten over aan rollenspellen en oefeningen die steeds een stap verder gaan.

Wat een nieuwe start had moeten worden, mondt uit in een afdaling naar regionen van haar verleden die ze het liefst verborgen had gehouden.

 

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Saskia Noort voor het laatste nieuws